کد خبر:۹۰۹۵۸۷
حسن‌پور در نشست خبری:

بسیج  به دنبال تصدی‌گری در امور اقتصادی نیست/ افتتاح کارخانه چادر مشکی نای زرین خوانسار

رئیس سازمان بسیج اصناف با تاکید بر اینکه بسیج اصناف در امر تولید، حمایت، هدایت و نظارت را برعهده دارد، خاطرنشان کرد: بر این اساس بسیج به هیچ عنوان به دنبال تصدی گری در امور اقتصادی نیست.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری افتتاح خط تولید پارچه چادر مشکی کارخانه "نای زرین خوانسار"  صبح امروز در اتاق اصناف تهران برگزار شد، در این نشست غلامرضا حسن پور، رئیس سازمان بسیج اصناف گفت: طبق آمار موجود مصرف چادر مشکی در ایران حدود ۹۰ میلیون متر در سال است که کارخانه حجاب شهرکرد که زیر مجموعه بنیاد مستضعفان است، آن‌ها ۱۰ میلیون متر از این میزان را در داخل تولید می‌کنند و کشور مجبور به واردات ۸۰ میلیون متر دیگر است و براساس این روند سالانه میلیون‌ها دلار ارز از کشور خارج می‌شود.

وی دلیل ورود بسیج اصناف به این حوزه را کاهش واردات و افزایش توان داخل دانست و ادامه داد: بحث کیفیت چادر مشکی برای ما از اهمیت بالایی برخوردار بود و افتتاح این کارخانه به شدت در قیمت‌های چادر مشکی اثرگذار خواهد بود.

حسن پور افزود: یکی از برنامه‌های سازمان بسیج در راستای کمک به جهش تولید، تولید چادر مشکی‌هایی با کیفیت در کشور است.

رئیس سازمان بسیج اصناف تصریح کرد: از همین تریبون اعلام می‌کنم در مجموعه‌ای که در گذشته تولیدکننده بوده و الان در شرایط رکود به سر می‌برد و هر تولید کننده‌ای که حاضر به ادامه جریان تولید است بسیج از همین جا اعلام می‌کند و آماده کمک خواهد بود.


*بسیج  به دنبال تصدی گری در امور اقتصادی نیست

وی با تاکید بر اینکه بسیج اصناف در امر تولید، حمایت، هدایت و نظارت را برعهده دارد، خاطرنشان کرد: بر این اساس بسیج به هیچ عنوان به دنبال تصدی گری در امور اقتصادی نیست.


*افتتاح کارخانه چادر مشکی نای زرین خوانسارمصداق روشن کمک به جهش تولید در سال جاری

حسن پور با اشاره به اینکه افتتاح کارخانه چادر مشکی نای زرین خوانسار با حمایت سازمان بسیج اصناف و همت مدیرعامل کارخانه اتفاق افتاد، گفت: افتتاح این کارخانه مصداق روشن کمک به جهش تولید در سال جاری است و بسیج در این عرصه ثابت کرد که مرد عمل است و اعتماد بین بسیج و فعالین اقتصادی دستاورد‌های روشنی خواهد داشت.

رئیس سازمان بسیج اصناف با اشاره به موضوع کرونا و رکود بسیاری از کسب و کار‌ها گفت: سازمان بسیج اصناف در این دوره نشان داد که با کمک مردم حتی در دوران کرونا نیز می‌توان جهش تولید را که شعار سال و مدنظر مقام معظم رهبری است اتفاقا در سالی که احتمال رکود مسائل می‌رفت را می‌توان عملیاتی کرد.

وی در خصوص زمان دقیق افتتاح این کارخانه گفت: در زمان افتتاح که مصادف با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب و در بیست و یکم بهمن ماه افتتاح خواهد شد میهمانانی از قوه قضائیه و وزارت صمت حضور خواهند داشت.

حسن پور تصریح کرد: به لطف خدا در سال ۹۹ بسیج اصناف در دو عرصه جهش بزرگی را رقم زد مرحله اول تولید ماسک در شرایطی بود که کشور به شدت به این کالا نیازمند بود و امروز در حالی با شما صحبت می‌کنم که ۵۰۰ کارگاه روزانه ۱۷ میلیون ماسک تولید می‌کنند این در حالی است که در این عرصه توانستیم حتی پارچه ملس برون که در انحصار کشور‌های دیگر بود را در داخل و با توان داخلی تولید کنیم عرصه دوم توانمندی بسیج اصناف نیز در سال گذشته مربوط به افتتاح خط تولید کارخانه چادر مشکی نای زرین خوانسار است که تا چند روز دیگر محقق خواهد شد و به اعتقاد بنده همه این‌ها مدیون به کارگیری ظرفیت‌های مردمی با محوریت بسیج است.
 
در ادامه این نشست خبری محمدعلی شفیعی، مدیر عامل کارخانه چادر مشکی نای زرین خوانسار در خصوص جزئیات روند  گفت: کارخانه زرین خوانسار سال ۷۹ در بخش بافندگی افتتاح شد و سال ۸۳ هیئت موسس آن تصمیم به تولید چادر مشکی در ایران گرفت.


21 بهمن کارخانه چادر مشکی نای زرین خوانساربه همت بسیج اصناف افتتاح خواهد شد

وی افزود: براساس مطالعات اولیه مواد مورد نیاز و خرید ماشین آلات همان سال کلید خورد و اواخر سال ۸۳ خط تولید چادر کره‌ای وارد ایران شد و نصب و راه اندازی ماشین‌ها توسط کارشناسان کره‌ای صورت گرفت و بدین ترتیب کارخانه زرین خوانسار به تولید چادر کرپ در ایران مبادرت کرد.

شفیعی ادامه داد: این روند به خوبی ادامه داشت تا اواخر سال ۸۶ که اقدام کارخانه ما رسانه‌ای شد و در عرض کمتر از یک ماه از رسانه‌ای شدن این خبر تعرفه ورود چادر مشکی از ۷۲ درصد به ۱۶ درصد کاهش پیدا کرد این در حالی است که صددرصد مواد اولیه برای تولید چادر وارداتی بود و تعرفه نخ که ۲۵ درصد، تعرفه مواد شیمیایی ۳۲ درصد و سود بانکی نیز در آن زمان ۱۸ تا ۲۴ درصد بود جمع همه این‌ها تنها یک پیام برای ما داشت و آن هم تعطیلی کارخانه زرین خوانسار بود، اما ما در آن شرایط با وجود تمام زیان‌ها به کار خود ادامه دادیم  اما در بهمن ۹۱ این کارخانه به طور کلی تعطیل شد تا اینکه سال ۹۹ با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری به این نتیجه رسیدیم که این محصول استراتژیک را می‌توان مجددا احیا کرد و این تصمیم منجر به دعوت بسیج اصناف از ما شد و به این ترتیب دوستان در این مجموعه به ما اعتماد کردند و حرف‌های ما را پذیرفتند و کارخانه‌ای که حدود ۱۰ سال تعطیل بود با مشکلات عدیده مانند مسائل مربوط به بانک و بیمه دوباره احیا شد و خوشبختانه ۱۵ شهریور پلمپ کارخانه شکسته شد.

مدیر عامل کارخانه چادر مشکی نای زرین خوانسار تصریح کرد: پیش بینی ما این بود که مجموعه حوال ۸ الی ۱۰ ماه برای بازسازی به زمان نیاز داشته باشد و در همین راستا اولین مشکل کارخانه که بحث آب بود با ایجاد یک تصفیه خانه مجهز استارت خورد که امروز آماده بهره برداری است.

وی  خاطرنشان کرد: بر این اساس تاکید می‌کنم که اگر کمک‌های قوه قضائیه، مسئولان بسیج و فرمانداری نبود مشکلات ما حل نمی‌شد و این در حالی است که ۲۱ بهمن ما افتتاح خط تولید این کارخانه نه به صورت آزمایشی بلکه به صورت خطی محقق و عملیاتی خواهد شد.

*۹۰ درصد مواد اولیه تولید چادر مشکی داخلی است/ 10درصد باقی مانده با ورود شرکتهای دانش بنیان مرتفع می شود

 مدیر عامل کارخانه نای زرین خوانسار در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو در خصوص اینکه با توجه به افتتاح خط تولید کارخانه در ۲۱ بهمن تا چه میزان برای تامین مواد اولیه این کارخانه با وجود حجم بالای تحریم‌ها با مشکل مواجه بودید، گفت: در دوره جدید خوشبختانه ۹۰ درصد مواد اولیه تولید چادر مشکی داخل ایران و با کیفیت خوب تولید شد به حدی که قابل رقابت با سایر تولیدکنندگان چادر مشکی در عرصه جهانی هستیم البته ۱۰ درصد این قابل تهیه است که با ورود شرکت‌های دانش بنیان به این عرصه این ۱۰ درصد نیز تامین شده است و تاکنون مشکلی با این موضوع نداشتیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار